Dureros! Un preot și-a pierdut pe rând băieții și a murit în ziua în care și-a înmormântat soția

Un sat din Dolj își plânge preotul, despre care spune că a murit ”de prea multă durere”, în ziua în care și-a îngropat soția. În ultimii doi ani, părintele Nicolae Mustață își înmormântase doi dintre copii, amândoi morți de cancer, și nu ar mai fi avut puterea să-și vadă și preoteasa în sicriu.

Preotul Nicolae Mustață slujea în biserica din satul doljean Radomir mai bine de jumătate de secol și era extrem de iubit de enoriași. Vestea că a murit în ziua în care preoteasa trebuia să fie înmormântată i-a cutremurat pe săteni.

Oamenii povestesc că familia preotului a trecut prin numeroase încercări în ultimii doi ani. Atunci, unul dintre băieţii săi s-a stins din cauza cancerului. Apoi, la începutul acestui an, al doilea băiat al său a murit din cauza aceleiaşi boli.

„Cei doi băieţi care i-au murit erau profesori de matematică şi de sport. Aveau 46 şi 49 de ani. Săptămâna trecută soţia dumnealui a făcut accident vascular şi apoi şi-a pierdut viaţa. A fost foarte afectat, iar la trei zile s-a stins, din păcate. A mai rămas în urma lor doar fata. Dumnealui avea 75 de ani, iar soţia lui 74. A fost un om cu adevărat deosebit”, a povestit Petre Ionescu, țârcovnicul bisericii, pentru Gazeta de Sud.

Sursa: Observatornews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *