Doina Federovici, mesaj de condoleanțe după decesul jurnalistului Doru Dinu Glăvan. A fost premiat în urmă cu aproape două luni la o manifestare din Botoșani

O veste tristă a căzut ca un trăsnet peste noi. Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, s-a stins din viață!
În aceste clipe de adâncă tristețe îmi este foarte greu să-mi găsesc cuvintele, pentru că nimic nu va putea umple locul lăsat gol de unul dintre corifeii jurnalismului românesc. Prin trecerea în neființă, Doru Dinu Glăvan a lăsat un gol imens în urma sa, breasla jurnaliștilor pierzând un adevărat reper. 
În urmă cu o lună și jumătate a venit la Botoșani, unde a fost premiat în cadrul celei de a XX-a ediții a Premiilor Eminescu „Teiul de Aur” și „Teiul de Argint”. Cu ocazia înmânării Diplomei de Excelență a fost evidențiat rolul decisiv pe care Doru Dinu Glăvan l-a avut în instituirea zilei de 28 iunie drept Ziua Ziaristului Român, precum și a Premiilor „Mihai Eminescu Ziaristul”.
De-a lungul anilor am colaborat cu Doru Dinu Glăvan, oferindu-i sprijinul total pentru modificarea legislației sistemului public de pensii, în sensul extinderii prevederilor privind acordarea unor venituri speciale jurnaliștilor pensionari care sunt membri ai UZPR, uniune de creație recunoscută ca fiind de utilitate publică. 
Acum, Doru Dinu Glăvan a plecat spre ceruri, dar va continua să existe în sufletele și amintirea noastră prin tot ceea ce a făcut pentru breasla jurnalistică!
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *