Administratorul unui local din Botoșani, sancționat de polițiști. A fost prins cu barul deschis în intervalul cu restricții

Administratorul unui bar din județul Botoșani a fost sancționat cu avertisment, după ce a fost prins cu localul deschis în intervalul cu restricții. Polițiștii botoșăneni au efectuat, între 30 și 31 octombrie, acțiuni în județ pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV 2, fiind verificate nu mai puțin de 450 de locații de interes.

În urma controalelor, a fost depistat un local ce era deschis după ora 2.00 dimineață.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 5.500  de lei, dintre acestea, 34 de sancțiuni fiind aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care aceasta este obligatorie, iar o sancțiune a fost aplicată pentru organizarea de activități în spațiul public, pentru care au fost instituite restricții”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. Potrivit sursei citate, la a doua abatere de acest gen, administratorul localului poate primi o amendă între 2.000 și 10.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *