Angajări la Primăria Botoșani. Trei posturi au fost scoase la concurs

Primăria Municipiului Botoșani a scos la concurs trei posturi în cadrul Serviciului Urbanism și Autorizări în Construcții. Astfel, un post este de consilier clasa I grad profesional asistent. Condiţii specifice de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii: urbanism, arhitectură sau construcții; minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor; salariul brut lunar începe de la 4.351 lei, în funcţie de vechimea în muncă.

Un alt post este de consilier clasa I grad profesional principal. Condiţii specifice de participare:  studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii: urbanism, arhitectură sau construcții, minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor. Salariul brut lunar începe de la 5.256 lei, în funcţie de vechimea în muncă.

Al treilea post este de consilier clasa I grad profesional superior.  Condiții specifice de participare:  studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii: urbanism, arhitectură sau construcții; minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor. Salariul brut lunar începe de la 7.117 lei, în funcţie de vechimea în muncă.
Perioada în care se pot depune dosarele de înscriere: 29.10 -17.11. 2021 (de luni până joi în intervalul orar 0800-1600, vinerea în interval orar 0800-1300) la sediul instituției din str. Piața Revoluției nr. 1. Data susținerii probei scrise: 2 decembrie 2021 ora 10.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *