FOTO! Marcaje rutiere pe 100 de kilometri de drumuri din județul Botoșani. Care sunt traseele pe care s-a intervenit!

Anul acesta, pe 100 de kilometri de drumuri județene s-au făcut marcaje, din care 60% au fost marcați atât axial, cât și longitudinal, pentru delimitarea exterioară a părții carosabile, anunță președintele Consiliului Județean, Doina Federovici.

O infrastructură modernă nu înseamnă doar asfalt, ci și marcaje care să contribuie la siguranța circulației! În acest prim an de mandat, împreună cu echipa de la Consiliul Județean și Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, am decis ca marcajele să fie făcute atât axial, cât și longitudinal, pentru delimitarea exterioară a părții carosabile”, a precizat președintele CJ.
Primele drumuri marcate astfel sunt cele cu circulație intensă, respectiv Botoșani – Vorona – Tudora și Flămânzi – Prăjeni – Plugari, dar și cele modernizate acum, Corlăteni – Dimăcheni și Ibănești – Cristinești, unde se execută chiar în aceste zile marcajele.
De asemenea, au fost refăcute marcajele pe drumurile județene, pe care s-au efectuat turnări de covoare asfaltice sau plombări, Dumeni – Dragalina și Șendriceni – Lozna – Dersca – Mihăileni, și, până la venirea sezonului rece pe sectoarele: Săveni – Știubieni – Vorniceni și Bucecea – limita de județ Suceava.  Anul viitor acest tip de marcaj va fi extins și la alte sectoare de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *