Angajări la stat! Mai multe posturi scoase la concurs de instituții publice din Botoșani

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări, posturile fiind atât pentru persoane cu studii medii cât și pentru cele cu studii superioare. Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent IA, Compartimentul logistică și patrimoniu din cadrul structurii Direcția economică. Vezi aici condițiile!

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de medic de specialitate medicină dentară. Vezi aici conditiile!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de maestru balet-dans debutant, Compartiment coregrafie. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de economist I 0,5 normă. Vezi aici conditiile!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de recuziter I. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate la Biroul achiziții publice. Vezi aici conditiile!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de referent debutant, Compartimentul artă populară artizanală și meșteșuguri tradiționale. Vezi aici condtiile!

Primăria Orașului Săveni, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de muncitor calificat I. Vezi aici condtiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: muncitor calificat IV (amenajare zonă verde); muncitor necalificat Vezi aici codntiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *