Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani, precizări privind relațiile cu publicul pe perioada restricțiilor impuse de COVID

Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani  a luat măsuri suplimentare în ceea ce privește comunicarea cu cetățenii, pe perioada restricțiilor impuse de coronavirus. În acest sens, instituția a pus la dispoziția cetățenilor noi numere de telefon pentru îmbunătățirea timpilor de așteptare în ceea ce privește solicitările de informații.

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19, au fost puse la dispoziția cetățenilor numere de telefon suplimentare pentru îmbunătățirea timpilor de așteptare în ceea ce privește comunicarea persoanelor interesate direct cu funcționarii din cadrul compartimentelor de specialitate din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani, în vederea obținerii asistenței de specialitate”, a declarat Alina Mustiață, directorul general al CAS Botoșani.

Astfel, pentru dispozitive medicale se poate apela la numărul de telefon: 0744.646.193, pentru carduri naționale (activare card, deblocare sau card pierdut)- 0752.231.374, pentru evidență asigurați, carduri europene și carduri naționale- 0741.280.165, pentru formulare europene- 0747. 504. 496 și pentru concedii medicale -0752.231, 376.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *