FOTO Ți se rupe inima! Copilaș din Botoșani fotografiat în timp ce aprinde lumânări la mormântul mamei sale

Un copilaș de 10 ani din Botoșani nu mai are cui să-i spună mamă. Valentin a suferit o pierdere cumplită după ce mama sa, Daniela Nucu, a murit la doar 33 de ani, din cauza unei boli nemiloase. Copilul merge la mormântul mamei sale să aprindă o lumânare. Nu mai are putere nici să plângă.

Daniela a fost crescută la casa de copii, iar cel mai mare vis al ei a fost să aibă propria familie. Când a rămas însărcinată cu Valentin a știut că Dumnezeu a binecuvântat-o, iar visul său devine realitate. Din păcate, bucuria i-a fost umbrită de o veste teribilă. Medicii au diagnosticat-o cu ciroză hepatică.

După nașterea micuțului, boala s-a agravat, iar în urmă cu câteva zile, femeia s-a stins din viață. Tatăl lui, Vasile, încearcă să îi aducă alinare lui Valentin, dar îi este foarte greu, când nici el nu reușește să treacă peste această pierdere.

Cei care vor să îl ajute pe Valentin ori să îi aducă un cuvânt de alinare, au la dispoziție telefonul tatălui acestuia, Vasile Glavan: 0784.786.661. Donații se pot face în contul: IBAN: RO92 CECE C001 9463 4000 4411.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *