Viață chinuită! 24 de botoșăneni au nevoie în permanență de aparate conectate la curent electric

Cel puțin 24 de persoane din județul Botoșani au cerut companiei furnizoare de energie electrice să le asigure electricitate 24 din 24 de ore, ca urmare a faptului că viața lor depinde de niște aparate care trebuie conectate în permanență la curent.

Aceste 24 de persoane sunt incluse pe lista de „clienți vulnerabili” ai societății comerciale Delgaz Grid și beneficiază de o atenție sporită în cazul apariției unor avarii la rețelele electrice.

„Numărul clienților vulnerabili (persoane a căror viață depinde de aparatele medicale alimentate cu energie electrică) în judeţul Botoşani, conform datelor primite de la Delgaz Grid SA este de 24 persoane”, a declarat șeful ISU Botoșani, Decebal Muraru, care precizează că aceste persoane fac parte din categoria celor atent monitorizate pe timpul iernii.

Pe lângă faptul că, în cazul unor probleme la rețeaua electrică, specialiștii Delgaz Grid intervin cu prioritate pentru rezolvarea avariilor, acești „clienți vulnerabili” primesc și câte o surse externă de energie din partea Delgaz Grid.

Ea este mămica de 24 de ani, din Botoșani, moartă după ce s-a infectat cu virusul COVID-19

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *