FC Botoșani, sperietoare pentru Gică Hagi: ”Un adversar greu”

FC Botoșani și Farul Constanța se întâlnesc în etapa a 14-a a Ligii 1. Duelul se va juca vineri, de la ora 20:30, pe stadionul ”Municipal” din orașul din nordul Moldovei. Gică Hagi, antrenorul Farului, este sceptic înaintea acestui duel, considerând că echipa lui Marius Croitoru este foarte puternică.

O deplasare grea, contra unei echipe foarte bune, care joacă un fotbal foarte bun. Din păcate noi am făcut foarte puţine lucruri în deplasare, sperăm ca de această dată, chiar dacă adversarul este foarte bun, un adversar greu, care pierde greu acasă, sperăm să spargem gheaţa şi să facem un joc foarte bun Boboc şi cu Dobrosavlevici sunt acasă, nu pot să se antreneze cu noi. Adi Petre a revenit cu noi la antrenamente şi vom vedea dacă o să apară cu noi sau nu”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă susținută înaintea meciului cu FC Botoșani.

FC Botoșani și Farul Constanța s-au întâlnit de 23 de ori în primele două ligi și în Cupa României. Trupa lui Marius Croitoru a câștigat ultimele trei meciuri directe, iar ultima victorie a trupei lui Gică Hagi datează din 3 martie 2019.

Sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *