FOTO & VIDEO! Percheziții cu mascații la locuințele a cinci tineri din Botoșani, cercetați pentru trafic de droguri. Au înființat o cultură de cannabis

Cinci tineri dintr-o localitate din județul Botoșani sunt anchetați de polițiști pentru trafic de droguri. În perioada 26-27 octombrie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii DIICOT Botoșani, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Dorohoi și localitatea Hudești, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și de cultivare, deținere, transport și vânzare de droguri de risc, fără drept, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna iunie 2021, cinci tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 35 de ani, ar fi înființat o cultură de cannabis, în comuna Hudești, la locuința unuia dintre ei, cu scopul de a comercializa inflorescențele de cannabis.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 6 telefoane mobile, 4 carduri SIM, peste 500 de grame de cannabis, o pipă, un cântar și un grinder. Față de doi tineri, de 23 și 17 ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Botoșani, cu propunerea de arestare preventivă”, a precizat Delia Nenișcu.

În cadrul acțiunii, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani au beneficiat de sprijinul jandarmilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *