Pregătiri pentru sezonul rece. Șefii de la drumuri, chemați la raport de prefectul județului Botoșani

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, i-a convocat, miercuri, în ședință de Colegiu prefectural pe directorii de la drumuri vizavi de pregătirea pentru sezonul rece.

Reprezentanții Secției Drumuri Naţionale, dar și cei ai Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri au prezentat stocurile de materiale antiderapante din baze, utilajele din dotarea și cele închiriate și au vorbit despre contractele de deszăpezire.

Astfel, Secția Drumuri Naționale are un acord cadru încheiat pentru deszăpezirea drumurilor cu societatea Sabina & Ștefan Cons SRL, valabil până în 2024. SDN deține în stoc peste 500 tone de nisip și peste 1500 tone sare.

În ceea ce privește drumurile județene, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani a scos la licitație activitatea de deszăpezire, după expirarea contractului vechi. Licitația este pe patru zone, iar contractul care se va încheia va fi tot pe o perioadă de trei ani, ca și cel precedent. Pentru că nu deține decât cinci utilaje proprii, DJPD intenționează să închirieze 40 de utilaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *