Gestul necugetat care l-a costat libertatea! Un botoșănean a fost condamnat la închisoare pentru că și-a înjunghiat un consătean

Un bărbat din județul Botoșani a fost condamnat, miercuri, definitiv, la cinci ani de închisoare după ce și-a înjunghiat un consătean. Este vorba de Ştefan Corolea, din comuna Cordăreni, care a fost găsit vinovat în dosarul în care a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de  „tentativă de omor”.

Potrivit anchetatorilor, pe 24 septembrie 2016, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla pe drumul public din localitatea Cordăreni, botoșăneanul a tăiat un consătean cu un cuţit în zona capului, trunchiului şi membrelor, cauzându-i multiple plăgi, pentru vindecarea cărora a necesitat 22-25 zile de îngrijiri medicale.

Tribunalul Botoșani l-a condamnat, în luna aprilie, la cinci ani de închisoare, însă Ștefan Corolea a contestat sentința magistraților botoșăneni la Curtea de Apel Suceava. Judecătorii suceveni au respins, miercuri, contestația, ceea ce face ca vechea condamnare să rămână definitiv în picioare.

Solutia pe scurt:

În baza art. 421 alin. 1 pct. 1 lit. b Cod procedură penală respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Corolea Ștefan împotriva sentinței penale nr. 56 din 06.04.2021 a Tribunalului Botoşani. 

Tentativă de omor! Un bărbat din Botoșani și-a înjunghiat un consătean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *