FOTO Evenimente marcate de tragedii la Botoșani! Un tată a murit după ce și-a creștinat copilul, iar un tânăr și-a pierdut viața după căsătorie

Mașina implicată în accidentul de la Ripiceni

Evenimente cu totul speciale pentru două familii din județul Botoșani au fost marcate de tragedii rutiere. Un tată care abia și-a creștinat copilul a murit într-un accident la Ripiceni, iar un tânăr care s-a căsătorit cu aleasa inimii sale a murit la o zi după nuntă, la Miorcani.

Prima tragedie a avut loc pe 18 octombrie. Marius Repede avea doar 28 de ani. Botoşăneanul avea domiciliul în comuna Ripiceni, însă lucra la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, fiind repartizat la Postul de Poliţie Bivolari. Pe fondul vitezei, tânărul a ieşit cu maşina de pe carosabil şi s-a răsturnat de mai multe ori într-un lan de porumb, la circa 100 de metri de ieşirea din Ripiceni. El a fost aruncat efectiv din maşină, decedând la faţa locului. Alături de el au mai murit alţi doi tineri, unul de 21 de ani, iar celălalt de 22 de ani.

Marius a murit la câteva ore după ce și-a botezat copilul. El a avut, sâmbătă, ceremonia religioasă de botez a fiicei sale, iar duminică a organizat acasă un eveniment care popular se numește „scăldușca” sau „rodină”. Din păcate, acesta nu va mai putea să își vadă copilul cum crește, iar soția sa, cu care s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni, a devenit văduvă.

Andrei Cristian Iacobuță (foto stânga), de 28 de ani, din Rădăuți Prut, a avut o nuntă de vis alături de cea cu care avea o relație de câțiva ani. Au muncit împreună în Germania pentru a-și lua o casă în localitatea natală, și-a organizat nunta mult visată și plănuiau să facă și un bebeluș. Soarta le-a fost potrivnică. La o zi după nuntă, Cristian se afla în mașina condusă de cel care i-a fost cavaler de onoare. Șoferul urcase băut la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Cristian și prietenul său din copilărie, Marius Enache, de 26 de ani, și-au pierdut viața în accident. De altfel, cei doi au fost înmormântați unul lângă celălalt, în aceeași zi.

Viteza și alcoolul au fost cauzele care au distrus două familii și au curmat atâtea vieți. Polițiștii fac nenumărate apeluri către șoferi să conducă prudent, să nu urce la volan dacă au consumat alcool și să nu apese prea mult pedala de accelerație.

Mașina implicată în accidentul de la Miorcani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *