Caz halucinant! Profesoară criticată și jignită pentru că le-a vorbit copiilor despre virus și vaccin

Foto: Republica

O profesoară din Tecuri a povestit pe Facebook situația revoltătoare în care a ajuns  fiindcă le-a vorbit copiilor, la ora, despre vaccin. Femeia a dat si exemple de mesaje jignitoare sau de-a dreptul halucinante primite din partea părinților. Totul s-a întâmplat după ce lecțiile Florentinei Golea în care îi învăţă pe copii să se apere de virusuri, despre igienă, dar şi despre vaccin, au fost promovate chiar de site-ul Ro Vaccinare.

Forentina Golea predă la o școală gimnazială din Tecuci și spune că nu va mai intra la ore câtă vreme autoritățile nu vor da o lege care să protejeze dascălii de abuzuri și de umilințe din partea părinților. După ce le-a vorbit elevilor ei despre vaccin, profesoara a fost criticată dur pe rețelele de socializare.

„Sper că dormiți liniștiți, toți cei care m-ați pus la zid și m-ați făcut de tot râsul că am vorbit într-o oră de Educație pentru sănătate despre vaccinare. Cu 500 de decese pe zi, sper că aveți sufletul împăcat! Eu eram ,,rușinea educației, jagardea, noaptea minții” etc, numiți-vă voi ce sunteți, când vreți să interziceți copiilor să fie informați. Spuneți-le de ce le mor părinții, bunicii, verișorii, frații! Suntem jalnici!”, a scris dascălul revoltat, potrivit realitatea.net.

Profesoara susține că s-a trezit cu sute de mesaje în care era amenințată și jignită pentru că le-a vorbit copiilor de la școală despre imunizare.

„De ce nu le vorbește Florentina Golea despre imunitatea naturală dobândită prin consumul alimentelor sănătoase! (…) Sper ca părinții să nu se lase manipulați de încă o profitoare!”, a comentat unul dintre părinți.

Profesoara susține că a primit amenințări și în privat, motiv pentru care a șters mesaje trei zile la rând. „Ești un pericol pentru copii, criminalo! Locul tău e la pușcărie, nu să stai în preajma copiilor.”

Aceasta a mai povestit că elevii au fost cei care au asociat cuvântul vaccin cu „libertate” și au susținut că vor ca lucrurile să revină la normal, să poată merge din nou în tabere și să vină la școală fără măști.

Sursa. Realitatea.net

One thought on “Caz halucinant! Profesoară criticată și jignită pentru că le-a vorbit copiilor despre virus și vaccin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *