Cât câștigă o casieră din hipermarketul Carrefour

Carrefour este o companie multinațională franceză, fiind unul din cei mai mari retaileri din lume. Puțini știu, însă, ce salariu încasează lunar o casieriță.  Potrivit site-ului oficial, Carrefour are peste 10.000 de magazine în 34 de țări, fiind al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România există 341 de magazine dintre care 37 hipermarketuri ‘Carrefour’, 262 supermarketuri (221 magazine ‘Market’ și 41 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 8 magazine de proximitate ‘Contact’, cât și un magazin online.

Salariul se stabileşte în funcţie de aptitudini şi experienţă în domeniu. Potrivit celei mai mari comunități online a angajaților din România, un casier încasează la Carrefour lunar 1400 de lei. De asemenea, se cere o experiență în domeniu de minimum un an, programul fiind full time.

În anul 2018, de exemplu, un coordonator de întreținere cu 5 ani experiență lua un salariu de 1600 lei și tichete de masă în valoare de 210 lei. De asemenea, un manager de raion încasa 2000 de lei și 300 lei tichete de masă, iar un asistent de vânzări, care avea o experiență de doi ani, lua un salariu de 1400 lei, 100 lei comision din vânzări și tichete de masă în valoare de 210 lei.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com