Viitorii socri ai lui Reghecampf sunt din Botoșani. Ei sunt părinții Corinei, femeia care îi va dărui un copil antrenorului

Corina Caciuc, femeia care urmează să-i dăruiască un copil lui Laurențiu Reghecampf, are 29 de ani și este născută în Deva dintr-o familie de condiție modestă. Tânăra a părăsit orașul natal de la o vârstă fragedă. Părinții Corinei sunt Caciuc I. Și Caciuc A., doi oameni simpli care au venit la Deva, cu mulți ani în urmă, pentru o viață mai bună. Ei provin dintr-o localitate din județul Botoșani, însă s-au stabilit în Hunedoara alături de mai mulți membri ai familiei, cu mai mulți ani în urmă, potrivit wowbiz.ro.

Soții Caciuc au în continuare legături cu zona Botoșaniului, mai ales că au multe rude acolo, ei provenind dintr-o familie numeroasă. În urmă cu câțiva ani, viitorul socru al lui Laurențiu Reghecampf s-a certat cu câteva rude de la Botoșani pentru o moștenire, iar disputa a ajuns în tribunal. Corina are și o soră mai mare, care este căsătorită și are doi copii.

Conform unor surse apropiate iubitei lui Reghecampf, părinții Corinei sunt încântați de perspectiva de a avea un ginere faimos și bogat, însă sunt destul de deranjați de amploarea pe care a luat-o întreaga poveste, în presă. Pe de altă parte, ei au decis de multă vreme să nu se bage în viața fiicei lor, care până la această vârstă a reușit să se descurce destul de bine în viață.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *