Deputatul USR Andrei Drancă: Klaus Iohannis a binecuvântat astăzi, public, USL 2.0.

Klaus Iohannis a binecuvântat astăzi, public, USL 2.0.

„PE-SE-DE” – aprigul dușman din campania electorală se transformă astăzi în tovarăș de drum pentru Klaus Iohannis și pentru soldații peneliști ce pretindeau lupta împotriva PSD.

Speranța că șeful statului are un plan salvator, doar de el știut, a fost o iluzie prostească. De fapt, Klaus Iohannis nu are niciun plan, nicio idee, nicio viziune politică. Dar vrând să devină agentul electoral al PNL, a devenit cel care suflă în pânzele PSD, atât de tare că îi poate împinge pe ultima sută de metri spre victorie. Avem un președinte lovit acum în moalele capului de propria-i aroganță și orbire, de astăzi sper ca în sfârșit să începem să ne trezim.

 

Klaus Iohannis și-a arătat micimea politică, iar mai toți șefii liberali l-au urmat orbește. În numele sultanului de la Palatul Cotroceni, și-au călcat pe convingeri și au strivit sub tălpi democrația de partid. Mai devreme sau mai târziu, își vor da seama ce greșeală au făcut. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Unii știu deja că sunt pe o direcție greșită, dar se tem să se opună curentului. Le e greu să renunțe la privilegii, la pârghii de putere, la onoarea de a face parte din „echipa învingătoare”.

 

Președintele Iohannis nu și-a asumat niciodată rolul constituțional de mediator. Modelul de societate pe care ni-l propune Klaus Iohannis e bazat pe relații de vasalitate, în care trebuie sa te supui suveranului fără sa crâcnesti. Președintele nu are dreptul să transforme în victimă colaterală a țara care l-a ales de două ori și al cărei bine ar trebui să fie principala sa grijă, dincolo de orice calcul politic.

#RușineDomnulePreședinteIohannis

Comunicat de presă, deputat USR Andrei Drancă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *