Locuri de muncă în mai multe instituții de stat din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate 1A la Serviciul financiar-contabilitate, Compartimentul resurse umane, salarizare. Vezi aici conditiile!

Liceul „Demostene Botez” din Truşeşti, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de îngrijitor (2 posturi). Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Cordăreni, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de instalator. Vezi aici condițiile!

Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Corni, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor calificat I – Compartimentul gospodărie comunală. Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială „Elena Rareş” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic. Vezi aici condițiile!

Comuna Pomârla, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat I. Vezi aici condițiile!

Comuna Dimăcheni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale, de execuție, vacante, de guard. Vezi aici condițiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială „Dr. Elena Popovici” din Flămânzi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de infirmier debutant. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *