Păreri Pefoc – cum putem încălzi fermecător terasele exterioare și grădinile de acasă?

O soluție inedită de a aduce căldura și confortul zilelor prelungite până târziu în noapte, alături de prietenii dragi sau de familie, este achiziția unui semineu ieftin de exterior. Acest dispozitiv special este propus de specialiștii de la PEFOC, unul dintre cele mai longevive și apreciate branduri românești, cu sediul central la Sibiu, specializat în comercializarea și montajul de soluții alternative de încălzire din întregul univers al termicelor premium.

 

Așadar, pentru a alunga răcoarea nopților și a te putea bucura neîntrerupt de poveștile și buna dispoziție în compania persoanelor dragi, apelează la noua gamă de încălzitoare terasă – variante elegante de încălzire exterioară care asigură căldura și lumina oriunde ne-am dori. Indiferent dacă sunt folosite pe terasă, în curte, în foișor sau în  grădină, acestea vor reuși sa te ajute la crearea unei atmosfere idilice.

 

Arzătorul special conceput care dă foc natural este controlat printr-un sistem care va permite să reglați înălțimea flăcării. Aceste tipuri de șeminee de exterior sunt deosebit de sigure! Soluțiile inovatoare utilizate garantează 100% securitate. Protecția suplimentară este gândită împotriva contactului nedorit din partea celor mai tineri membri ai familiei (copii, bebeluși) sau a animalelor de companie.

 

Încălzitorul poate fi un decor elegant pe terasa casei, în foișor sau în grădină. Poate fi închiriat sau folosit și în restaurante, precum și în industria hotelieră. Aspectul atractiv și căldura plăcută vor face ca grădinile și terasele să fie pline de oaspeți în timpul primăverii, precum și în serile de iarnă sau toamnă târzie. Viziunea naturală a focului este asigurată de utilizarea unui arzător ceramic modern. În plus, elementele decorative precum piatra sau sticla decorativă, pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul încălzitorului și chiar să se simtă că privești prin focul care arde într-o usa soba rustică, din casa caldă de la țară.

 

Acest tip de șemineu exterior nu emite sunete sau miros, iar activitatea sa nu influențează circulația aerului, ceea ce este esențial, în special pentru utilizatorii alergici. Este ușor de deplasat și de poziționat în zona aleasă, grație roților. Aparatul poate funcționa constant, cu putere maximă și încontinuu până la 30 de ore. Nu necesită curățarea sticlei deoarece, focul nu îl afumă.

 

Unul dintre modelele reprezentative din gama încălzitoarelor de exterior, modelul PATIO este alimentat cu gaz lichid din cilindrul ascuns în carcasă. Flăcările sunt închise într-o celulă din sticlă care protejează de contactul direct cu focul. Acest lucru va permite să admirați jocul de flăcări sub control complet. Partea inferioară a carcasei dispozitivului este din oțel, acoperită cu vopsea tip pulbere. Datorită acesteia, Patio este rezistent la daune. Camera inferioară a dispozitivului este protejată împotriva deschiderii neautorizate printr-un sistem de blocare montat în ușă.

 

Ușile sunt deschise printr-un sistem push-to-open. Construcția superioară a încălzitorului asigură protecție împotriva focului. În plus, distribuie uniform căldura generată în 4 direcții diferite. Este echipat cu o supapă anti-înclinare specială care, în cazul răsturnării, întrerupe automat alimentarea cu gaz a regulatorului, stingând astfel flacăra. Dispozitivul nu depinde de sistemul electric, pentru a ilumina terasa sau grădina. Încălzitorul este echipat cu un sistem automat de control de la distanță, complet securizat și avansat, care împiedică scurgerile de combustibil necontrolate. Datorită controler-ului încorporat, putem proteja dispozitivul de aprinderea neautorizată de către copii.

 

În final, te sfătuim să apelezi cu încredere la oferta prietenilor noștri de la Pefoc dacă și tu îți dorești un astfel de șemineu de exterior, potrivit inclusiv pentru închiriere de către restaurantele, terasele la evenimentele speciale, desfășurate în aer liber. Originalitatea și eleganța, combinate cu funcția eficientă a unui încălzitor cu gaz, va face ca terasele să fie întotdeauna pline cu oaspeți, indiferent de frigul de afară!

 

Din fericire, veștile bune nu se opresc aici. Intră chiar acum pe site-ul oficial pefoc.ro ca să ai acces la o gamă variată de peste 9000 de produse, materiale și accesorii dedicate universului termic alternativ! Șeminee pe lemne, pe gaz, peleți sau șeminee electrice, termoșeminee, sobe noi cu aspect rustic sau modern, sisteme profesionale de cos de fum ceramic, alături de servicii profesionale de montaj – toate sunt disponibile la un singur click distanță, din confortul canapelei tale, direct la tine acasă, cu livrare rapidă și gratuită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *