Peste 200 de mașini trase pe dreapta de polițiștii rutieri botoșăneni: Au fost reținute 21 de permise și șase certificate de înmatriculare

Amplă acțiune a polițiștilor rutieri botoșăneni finalizată cu zeci de amenzi și permise reținute. În perioada 15-18 octombrie 2021, polițiștii Biroului Rutier și cei din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe drumurile din județ pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație și pentru  monitorizarea și fluidizarea traficului rutier, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 200 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 22.000 de lei, cele mai multe sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute 21 de premise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

Doar în cursul zilei de duminică, 17 octombrie a.c.,  pe Drumul Național DN 24 C, au fost reținute 5 permise de conducere pentru nerespectarea limitei legale de viteză, cea mai mare surprinsă de aparatul aradar fiind 145km/h în localitate”, a precizat Nenișcu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *