FOTO Doi bărbați din Botoșani, reținuți după accidentul de duminică de pe strada Sucevei

Doi bărbați din Botoșani au fost reținuți de polițiști după accidentul rutier produs duminică pe strada Sucevei din municipiu. În urma accidentului, o femeie și două fete au fost rănite și transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Cei doi se aflau într-un Volkswagen Golf care circula pe strada Sucevei, dinpre Bulevardul Mihai Eminescu spre Primăverii, pe calea de rulare a tramvaiului. Mașina lor a lovit violent un alt Volkswagen Golf, condus de o femeie, care ieșea din parcarea de la Carrefour.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 43 de ani, care avea o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce a produs accidentul, acesta a părăsit locul faptei, parcând mașina în spatele restaurantului Iorgu de pe Primăverii.

De acolo, autoturismul a fost preluat de celălalt bărbat, un tânăr de 27 de ani, care a condus mașina până la Hudum, în zona service-ului auto PKW. Cel de-al doilea șofer avea permisul suspendat și, la testarea făcută de polițiști, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceste condiții, primul dintre șoferi, cel de 43 de ani, este acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și de conducere sub influența alcoolului.

Cel de-al doilea, de 27 de ani, care este și proprietarul mașinii, este acuzat de conducere cu permisul suspendat, conducere sub influența alcoolului și încredințarea mașinii unei persoane aflate sub influența alcoolului.

FOTO Accident la Carrefour Botoșani! Un șofer a lovit o mașină și apoi a fugit. O femeie și un copil răniți

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *