Dureros! Tânărul polițist care a produs accidentul de la Ripiceni a murit la câteva ore după ce și-a botezat copilul

Tânărul polițist care a produs accidentul din noaptea de duminică spre luni de la Ripiceni a murit la câteva ore după ce și-a botezat copilul. Marius Repede a avut, sâmbătă, ceremonia religioasă de botez a fiicei sale, iar duminică a organizat acasă un eveniment care popular se numește „scăldușca” sau „rodină”.

Din păcate, acesta nu va mai putea să își vadă copilul cum crește, iar soția sa, cu care s-a căsătorit în urmă cu trei săptămâni, a devenit văduvă și se pregătește să își înmormânteze soțul cum se cuvine.

Cei trei tineri care au murit în gravul accident rutier produs, în noaptea de duminică spre luni, la ieșirea din localitatea Ripiceni se numesc Marius Repede, Alex Calimandruc și Răzvan Lupu.

Primul are 28 de ani și este agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Iași, el lucrând la postul de poliție din comuna Bivolari. Al doilea are 22 de ani și este singurul fiul a fostului viceprimar al comunei Ripiceni, Florentin Calimandruc.  Cel de-al treilea tânăr mort în tragicul accident de la Ripiceni are doar 21 de ani.

A patra victimă a accidentului de pe drumul național DN 24 se numește Andrei Ionuţ Chirilă. Acesta a suferit o fractură la un braț și este internat în Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani.  De altfel, acesta din urmă este, de altfel, cel mai important martor din ancheta Poliției. Oamenii legii îl vor audia de mai multe ori pentru a afla toate detaliile despre tragedie.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com