FOTO Altar de lumânări la locul tragediei din Botoșani. Un polițist și alți doi tineri au murit, fiind pur și simplu aruncați dintr-un BMW

Foto: Observatornews

La locul tragediei care a avut loc în județul Botoșani, în noaptea de duminică spre luni, a fost făcut un altar de lumânări. Apropiații celor trei tineri care au murit în accidentul de la Ripiceni au aprins candele pentru aceștia.

Un poliţist de 28 de ani, aflat la volan, şi alţi doi prieteni cu care se afla în maşină au murit, după ce s-au răsturnat cu mașina. Cei trei, printre care și fiul unui fost viceprimar din Ripiceni, au fost pur și simplu aruncați din mașină. Un alt tânăr aflat în autoturism a scăpat cu viaţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, un tânăr de 28 de ani, din comuna Ripiceni, în timp ce conducea autoturismul din direcția Ripiceni către localitatea Manoleasa, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„În urma impactului a rezultat decesul a trei tineri de 28, 24 și 22 de ani și vătămarea corporala a altui tânăr de 24 de ani, toți din comuna Ripiceni. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă”, susține Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *