Ample acțiuni anti COVID în județul Botoșani, în acest week-end. 80 de locații de interes și peste 350 de persoane verificate

Ample acțiuni anti COVID în județul Botoșani, în acest weekend. Polițiștii au acționat pentru verificarea măsurilor impuse de autorități, în zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, terase, benzinării și la agenții economici de tip HORECA, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Astfel, au fost organizate mai multe acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind verificate peste 350 de persoane, peste 200 de mijloace de transport și controlate 80 de locații de interes.

Echipele de control au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.400 de lei, pentru nerespectarea restricțiile privind deplasarea pe timp de noapte și pentru nerespectarea obligației de a purta mască de protecție în locurile în care acest lucru este obligatoriu.

Reamintim că purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate localitățile în care incidența cumulată la 14 zile a depășit 6/1000 de locuitori, atât în spațiile închise cât și în spațiile deschise, iar persoanele vaccinate nu sunt exceptate de la această măsură. Totodată, vă reamintim Telverde 0800800165, numărul de telefon la care puteți semnala nereguli privind respectarea măsurilor impuse pentru limitare efectelor pandemiei de coronavirus”, mai precizeaza sursa citată.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *