Durere fără margini într-o familie din Botoșani. Un bebeluș de doar câteva luni s-a stins din viață

Tragedie într-o familie din județul Botoșani, după ce o fetiță de doar câteva luni s-a stins din viață. Este vorba despre Sofia, o copilă diagnosticată  cu encefalopatie ipoxic ischemică de grad 3. Prin  intermediul Asociației Salvează o inimă, aceasta a fost operată în Turcia, dar din păcate s-a stins din viață.  Micuța Sofia Loghin face parte dintr-o familie cu cinci copii. În urmă cu doi ani, părinții au fost la un pas de a-și pierde unul dintre cei doi băieței.

Sofia s-a născut pe 5 februarie alături de surioara ei geamănă, Clara, însă bucuria părinților a fost scurtă. Copila a venit pe lume fără semne vitale, iar după ce a fost resuscitată, a fost diagnosticată cu encefalopatie ipoxic ischemică de grad 3. Altfel spus, creierul ei nu a primit suficient oxigen, motiv pentru care a stat la terapie intensivă în maternitate și a fost hrănită prin sondă.

Părinții, ambii agricultori cu posibilități extrem de reduse au făcut tot posibilul să strângă banii necesari pentru micuța lor. Au reușit să o ducă la operație în străinătate, însă, din păcate, copila a murit.

Cum arată BMW-ul implicat în accidentul cu trei morţi de la Botoşani. Primele imagini de la locului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *