Vremea se încălzește simțitor. Directorul ANM anunță unde se vor înregistra 22 de grade

După câteva zile de frig, ploi și chiar ninsori, în zona de munte, vremea începe să se încălzească. Directorul ANM, Elena Mateescu a declarat, duminică, la Antena 3 că în noua săptămână temperaturile ar putea ajunge până la 22 de grade.

„Săptămâna viitoare, mai ales în a doua parte, valorile de temperaturi caracterizează o vreme frumoasă și mai caldă pentru perioada respectivă pentru că la scara întregii țări temperaturile, mai ales joi și vineri, se vor situa în general între 17 până la 20, chiar 22 de grade Celsius în partea de vest, sud-vest, în Capitală 21 de grade Celsius.

Până atunci, însă, vorbim de un ecart al valorilor de temperaturi maxime. Astăzi, de pildă, între 11 până la 16-17 grade, iar primele zile din săptămâna care va debuta, 12 până la 17-18 grade Celsius. Veștile sunt bune și din perspectiva regimului de precipitații, ploile fiind în restrângere, atât ca arie, cât și din punctul de vedere al cantităților.

Vor mai fi posibile ploi slabe doar în zona de munte, dar izolat și în sud, sud-est, zona de centru și nord-est a țării”, a spus Elena Mateescu.

Sursa: antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *