O tânără, însărcinată în șase luni, a murit la ATI. Femeia era nevaccinată și a refuzat masca de oxigen

O tânără de 20 de ani, însărcinată în șase luni, a murit sâmbătă la secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean din Satu Mare unde era internată de aproape o săptămână. Femeia nu era vaccinată. După ce au fost anunțate că tânăra a pierdut lupta cu boala, rudele au vrut să intre în spital pentru a le cere socoteală medicilor. Au fost chemați de urgență polițiștii și mascații.

Tânăra a fost internată la secția de boli infecţioase, dar starea ei s-a înrăutățit rapid.

Constantin Demian, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Satu Mare: „La internare prezenta semnele unei viroze respiratorii şi-a făcut testul, a fost depistată pozitiv. Starea ei de sănătate s-a alterat, motiv pentru care am transferat-o pe secţia de terapie intensivă. Starea ei nu s-a îmbunătăţit, dimpotrivă, s-a înrăutăţit, saturaţia ei a scăzut până la 80, sub 80 chiar”.

Femeia a primit tratament, dar a refuzat să fie intubată. Nu peste mult timp, a pierdut lupta cu boala.

Constantin Demian, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Satu Mare: „A refuzat să poarte acea mască cu oxigen, deci nu a fost intubată. A refuzat oxigenul şi şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a fi externată, de a merge acasă. În noaptea de 15 spre 16 s-a agravat şi mai mult şi a decedat, nu a fost vaccinată”.

La aflarea veştii, rudele s-au strâns la poartă și au cerut să intre în spital. A fost nevoie de intervenția polițiștilor, chemați de urgență de paznic. Și-au făcut apariția și mascații.Rudele ar fi vrut să le ceară socoteală medicilor, pentru că, susțin acestea, femeii i s-au făcut 7 teste Covid și doar unul a ieșit pozitiv. Iar tânăra ar fi avut simptome uşoare, de răceală, când s-a dus la spital, spune soţul ei.

Sursa: StirileProtv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com