Doi candidați înscriși pentru funcția de medic șef la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Botoșani. Unul a fost respins

Unitatea Primire Urgente, stiri, botosani, upuDoi candidați s-au înscris pentru postul de medic șef la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani. Este vorba de actualul șef interimar al UPU-SMURD, medicul Ramona Guraliuc, și medicul Daniela Babei, cea care lucrează, de asemenea, în UPU, ca medic de urgență.

Unul din candidați a fost respins la selecția dosarelor, întrucât nu a prezentat certificatul de medic în specialitatea medicină de urgență- ATI. Candidatul rămas în cursă urmează să susțină proba scrisă și interviul. Postul de medic șef UPU-SMURD a fost ocupat până acum pe bază de interimat.

Postul de medic- șef al UPU Botoșani a devenit vacant din 2018, după demisia din funcție a medicului șef Petrică Rădăuceanu. Ulterior, Spitalul JUdețean de Urgență Mavromati a organizat un concurs, însă acesta a fost anulat la solicitarea unuia dintre candidați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *