Un temut interlop din Botoșani se plânge de condițiile din închisoare. Ce i-au făcut colegii de celulă în timp ce dormea

Temutul interlop din Botoșani, Ioan Clămparu, a deschis un nou proces împotriva reprezentanților Penitenciarului Aiud, invocând faptul că aceștia ar fi emis un document care, conform infractorului, ar încălca drepturile acestuia, scrie Cancan.ro

Potrivit articolului invocat, „împotriva măsurilor privitoare la exercitarea drepturilor prevăzute de prezenta lege, luate de către administrația penitenciarului, persoanele condamnate pot face plângere la judecătorul de supraveghere a privării de libertate, în termen de 10 zile de la data când au luat cunoștință de măsura luată”.

Și-a mai dat în judecată și colegii de celulă

În urmă cu câțiva ani, Ioan Clămparu a dat în judecată și doi foşti colegi de celulă, care l-au lăsat fără haine, furându-i-le în timp ce dormea. La momentul respectiv, publicația Spynews a dezvăluit că a incidentul ar fi avut loc la Rahova, unde interlopul ar fi fost adus de la un alt penitenciar din țară, pentru a fi mai aproape de București, fiindcă trebuia să fie audiat de autorități.

Acesta ar fi fost încarcerat într-o cameră de tranzit, de opt persoane, unde sunt aduși pușcăriașii din toate colțurile țării, de care au nevoie, pentru diverse proceduri, polițiștii sau procurorii din Capitală.

Deținuții din această categorie sunt returnați, de fiecare dată, numai pe timpul nopții. În acest context, pe când se afla temporar la Rahova, acesta ar fi fost jefuit de alți doi deținuți, care, luați în toiul nopții pentru a fi trimiși la închisoarea de la care au venit, au luat din lucrurile altor deținuți, care dormeau.

Sursa: Cancan.ro

One thought on “Un temut interlop din Botoșani se plânge de condițiile din închisoare. Ce i-au făcut colegii de celulă în timp ce dormea

  1. Păi asta e, „barosan”… la pușcărie e nasol! Nu știai asta înainte de a fi smardoi? Așa trebuie să fie, de altfel, chiar mai rău ar trebui… ca să te înveți minte și să nu recidivezi. Că nu te duci acolo să trăiești bine, ca într-un concediu, ci pentru că ai făcut prostioare. Soluția: după ce ieși renunță la meseria de interlop, fă-te OM și apucă-te de muncă cinstită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *