Delgaz Grid caută ucenici la Botoșani

delgaz grid botosaniCompania Delgaz Grid caută ucenici în județul Botoșani și nu numai. Reprezentanții acesteia și-au propus să încheie în această toamnă parteneriate cu opt instituții de învățământ profesional din Arad, Onești, Botoșani, Alba Iulia, Baia Mare, Piatra Neamț și Miercurea Ciuc pentru viitori instalatori și electricieni.

25 de elevi sunt deja în practică profesională în companie, la Târgu-Mureș, Sărmaș – viitorii instalatori și Bacău și Piatra Neamț – viitorii electricieni. Aceștia sunt elevi la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Târgu-Mureș, Colegiul ”N.V.Karpen” Bacău și  Colegiul Tehnic de transporturi Piatra Neamț.

„Vom continua colaborarea cu cele opt instituții de învățământ cu care am colaborat și anii trecuți când mai mult de 100 elevi ai școlilor profesionale au făcut practică în companie. Instituțiile partenere sunt: Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” Bacău – profil Instalator instalații tehnico sanitare și gaze naturale, Colegiul Tehnic ”Samoil Isopescu” Suceava – profil Electrician joasă și medie tensiune, Liceul ”Stefan Procopiu” Vaslui – profil Electrician joasă și medie tensiune, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Iași – Electrician joasă și medie tensiune, Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Iași – Instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze naturale și Colegiul ”Anghel Saligny” Cluj Napoca. Totodată, Delgaz Grid derulează din anul 2016 un amplu program de întinerire a angajaților. Până în prezent, prin programul START peste 330 de tineri ingineri, electricieni și instalatori s-au alăturat alăturat companiei, iar după 2 ani de zile de pregătire aceștia au preluat poziții vacante în companie”, se precizează într-un comunicat de presă.

FOTO O femeie din Botoșani pune la dispoziție gratuit o locuință unei familii nevoiașe. Ce condiție pune

 

One thought on “Delgaz Grid caută ucenici la Botoșani

  1. „program de întinerire a angajaților”? 🙂 Și cum fac asta, intră în mașina timpului și ies mai tineri pe partea cealaltă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *