Angajări la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani. Vezi ce se caută!

Inspectoratul de politie judeteanInspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a scos la concurs mai multe posturi dedicate personalului cu studii medii sau gimnaziale. Astfel, un post este de îngrijitor. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: minim studii gimnaziale; fără vechime în muncă și/sau specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 octombrie 2021: termenul limită de depunere a dosarelor; 08 decembrie 2021, ora 12.00: proba scrisă; 14 decembrie 2021, ora 10.00: proba interviu. Vezi aici conditiile!

IPJ caută și muncitor calificat IV (instalator sanitar și gaze). Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii liceale cu diplomă de bacalaureat; să dețină atestat/diplomă/certificat de absolvire a unui program de formare profesională/curs în domeniul instalațiilor sanitare/instalații de încălzire și instalații gaze naturale; să dețină autorizație gaze naturale A.N.R.E.; fără vechime în muncă și/sau specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 octombrie 2021: termenul limită de depunere a dosarelor; 26 noiembrie 2021, ora 12.00: proba scrisă; 03 decembrie 2021, ora 10.00: proba interviu. Vezi aici condițiile!

De asemenea, instituția organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent II (4 posturi).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii cu diplomă de bacalaureat; să dețină permis E.C.D.L. sau certificat competențe digitale sau diplomă ori atestat curs calculatoare, cu excepția celor care au absolvit liceul în profil matematică-informatică sau a celor care dețin diplomă de licență în specializarea informațică/calculatoare sau specializări conexe ale acestora; fără vechime în muncă și/sau specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 octombrie 2021: termenul limită de depunere a dosarelor; 11 decembrie 2021, ora 12.00: proba scrisă; 15 decembrie 2021, ora 10.00: proba interviu. Vezi aici condițiile!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani mai organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat IV (electrician).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii liceale cu diplomă de bacalaureat; să dețină atestat/diplomă/certificat de absolvire a unui program de formare profesională/curs în domeniul instalațiilor electrice; să dețină autorizație instalații electrice A.N.R.E.; fără vechime în muncă și/sau specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 octombrie 2021: termenul limită de depunere a dosarelor; 25 noiembrie 2021, ora 12.00: proba scrisă; 06 decembrie 2021, ora 10.00: proba interviu.

Un alt post vacant este de muncitor calificat IV (bucătar-ospătar). Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii liceale cu diplomă de bacalaureat; să dețină atestat/diplomă/certificat de absolvire a unui program de formare profesională/curs în domeniul bucătar/ospătar; fără vechime în muncă și/sau specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 octombrie 2021: termenul limită de depunere a dosarelor; 09 decembrie 2021, ora 12.00: proba scrisă; 15 decembrie 2021, ora 10.00: proba interviu. Vezi aici condițiile!

Noi angajări la o farmacie din Botoșani. Vezi cum poți aplica pentru un post!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *