CFR Cluj este obligată să achite 250.000 de euro celor de la FC Botoșani! Decizia luată de Comisiile FRF

CFR Cluj este bună de plată. Campioana României nu mai are cale de întoarcere și trebuie să achite cei 250.000 de euro pentru FC Botoșani, în contul fotbalistului Ulrich Meleke, în termen de cinci zile, altfel nu va mai avea dreptul de a evolua în cupele europene.

FC Botoșani o reclamase pe CFR Cluj la comisiile FRF pentru faptul că nu primise banii în cazul transferului lui Ulrich Meleke.
Ardelenii se angajaseră în scris să le plătească moldovenilor integral suma de 250.000 de euro pentru transferul lui Meleke până la data de 14 iulie 2021, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

CFR Cluj, bună de plată!

Comisiile Federației Române de Fotbal au decis că gruparea moldavă are dreptate și trebuie să-și primească banii în cazul lui Ulrich Meleke. În caz contrar, CFR Cluj riscă să nu mai primească „undă verde” pentru cupele europene.

Neexecutarea Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei și se acordă un termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligației de plată”, este decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.
În acest moment, fundașul central ivorian evoluează sub formă de împrumut la FC Voluntari. Acesta nu a apucat să debuteze pentru CFR Cluj, însă a bifat cinci meciuri pentru formația ilfoveană.

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, regretă faptul că fostul lui jucător a ajuns împrumut la FC Voluntari.
Îmi pare rău să aud că Meleke a ajuns la Voluntari, dar așa se întâmplă când te iei după impresari și crezi că te duci să rupi norii la CFR. Eu îmi pusesem mari speranțe în acest jucător, dar ne-a lăsat cu fundul în baltă. Pur și simplu nu a mai vrut să meagră cu noi în cantonament în Austria, deși mai avea la Botoșani trei ani de contract. CFR a vrut să ni-l dea înapoi, dar nu am mai dorit noi. Niciodată nu am avut vreo ofertă de la Gigi Becali pentru Meleke. El e un jucător tânăr, dar consider că a făcut un pas în spate prin acest transfer la Voluntari”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

Sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *