Au fost selectați noii membri ai Consiliului de administrație al societății Nova Apaserv. Cine sunt și câți bani vor primi!

Consiliul de Administrație al societății Nova Apaserv va avea cinci membri, recrutați în urma unui concurs. Este vorba de Doru Constantin, care a obținut un punctaj după evaluare de 239,70;  Gabriel Atudoroae- 225,50 puncte, Ionel Dimitrovici- 217,10 puncte; Dumitru Pascariuc- 228,50;
și Ioan Comarița- 227,10 puncte.

Candidații au fost recrutați de către o comisie de selecție numită printr-o Hotărâre a Consiliului Județean Botoșani, asistată de către un expert independent specializat în recrutarea resurselor umane, care a fost contractat de către Județul Botoșani în acest scop.

Consilierii județeni se vor întruni, astăzi, pentru a acorda un mandat special reprezentantului Județului Botoșani, pentru a exercita dreptul de vot în numele Județului Botoșani, în calitatea sa de acționar majoritar, în ședința ordinară a Adunării Generale a Acționarilor societății Nova Apaserv Botoșani pentru numirea celor cinci membri în consiliul de administrație.

Totodată, se va stabili remuneraţia membrilor executivi și neexecutivi ai consiliului de administraţie, constând într-o indemnizaţie fixă lunară în cuantum de 1.407 lei.

One thought on “Au fost selectați noii membri ai Consiliului de administrație al societății Nova Apaserv. Cine sunt și câți bani vor primi!

  1. Cu acest Consiliu de administratie pretul apei va depasi 10 lei/mc iar avariile la retele de pa si canalizare vor fi reparate dupa cateva saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *