Concursul pentru directorii de școli are loc la Botoșani, vineri, cu respectarea normelor sanitare

Vineri, 15 octombrie, începând cu ora 10.00, se va desfășura proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Botoșani, anunță printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean.

Locația de desfășurare a probei scrise este Colegiul Național „A. T. Laurian” Botoșani, iar accesul candidaților în săli se va face în intervalul orar 9.00 – 9.30. Proba scrisă se desfășoară începând cu ora 10.00 și durează maximum 120 de minute.

Candidații vor trebui să aibă asupra lor Cartea de identitate. De asemenea, în vederea respectării normelor sanitare, accesul în Centrul Special se va face pe două intrări diferite, urmând ca profesorii care se prezintă la concurs să primească măști de protecție, iar fiecare sală de concurs să fie dotată cu dezinfectant. La concursul pentru directori s-au înscris peste 200 de candidați.

One thought on “Concursul pentru directorii de școli are loc la Botoșani, vineri, cu respectarea normelor sanitare

  1. Vii la concurs, dar nu ai șanse! Mesajul doamnei inspector școlar general către un concurent. Care concurent a spus că preferă să dea bani pentru educația și creșterea copilului. Interpretați voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *