Sfâșietor! Colegii o așteptau să îi spună „La mulți ani”, iar ea își dădea ultima suflare la spital. Mesajul plin de durere al mamei tinerei din Botoșani

Eleva de 18 ani, din Havârna, care a murit miercuri, 13 octombrie, într-un spital din Iași, este plânsă de colegi, rude și prieteni. Emilia Maria Ostafi suferea de o boală autoimună, iar infecția cu COVID-19 i-a agravat starea de sănătate.

Tânăra, care era în clasa a XII-a, la Liceul „Regina Maria” se afla într-un spital din Iași de aproximativ trei săptămâni și era supusă unor investigații.

„Puiul meu, dragostea mamei, sufletul şi inima mea. M-ai lăsat, mami, când viaţa trebuia să fie mai frumoasă. M-ai lasat când trebuia să ne bucurăm împreună de reuşita noastră. Când ai devenit adultă, când totul trebuia să fie mai frumos. Iubirea lui mami, nu am cuvinte şi nu mai am lacrimi să te plâng, puiule. Nu ştiu, boala s-a supărat pe noi sau tu, că nu ai mai vrut să rămâi lângă mine. Sufletul meu, dragostea mea, iubirea mea. Unde te-ai dus puiule?”, este mesajul plin de durere al mamei sale.

„Ziua de 13 octombrie 2021 ne-a arătat cât de fragili suntem în fața încercărilor destinului și cât de nedrept se pot curma toate visurile și planurile noastre de viitor. Maria Ostafi, eleva noastră de clasa a XII-a, a părăsit sala de clasă pentru totdeauna, lăsându-ne înmărmuriți de durere și neputință. Colegii au așteptat-o pe Maria să-i ureze „La multi ani!”, pe 27 septembrie, când a trecut pragul maturității, dar perioada de spitalizare s-a prelungit acum în eternitate! Albastrul infinit să îți îmbrățișeze zborul și să ușureze suferința tuturor celor pe care i-ai lăsat în lumea aceasta devenită pustie!!”, este mesajul transmis de colectivul Liceului „Regina Maria” Dorohoi.

Eleva de 18 ani, din Botoșani, care a murit în spital, era infectată cu COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *