Angajări de personal la una dintre cele mai moderne fabrici din Botoșani

Electroalfa recrutează personal pentru unitatea de sheltere metalice având disponibile posturi pentru zona de producție și TESA: ingineri proiectanți electrici cu experiență în lucrări de instalații electrice (stații electrice de joasă sau medie tensiune), tehnician planificare, lansare, urmărire în producție, inspector tehnic de calitatesudorivopsitorilăcătuși cu experiență în confecții metalice și abilități de citire și înțelegere desen tehnic.

Fabrica de Sheltere Metalice produce anvelope metalice (e-house) echipate cu diverse echipamente electrice. Aceste produse sunt utilizate în lucrări pentru centrale termo-electrice, precum și în centrale electrice pe bază de energie verde. Unitatea de producție a fost construită în același timp cu fabrica de medie tensiune și este rezultatul unei investiții de 8,4 milioane euro. Produsele fabricate aici ajung la beneficiari naționali, dar mai ales la export.

Pachetul salarial oferit de Electroalfa este completat de beneficii și oportunități de dezvoltare, precum acces la programe de calificare profesională la locul de muncă, cursuri interne pentru asimilare noi cunoștințe, masă la cantina proprie, decontare transport, prime de sărbători, cadou de ziua angajatului, etc.

Persoanele interesate își pot depune un CV-ul la adresa [email protected] până la data de 22 octombrie 2021. Se pot solicita informații la numărul de telefon 0231 532 186.

Electroalfa este un brand românesc, prezent în industria de profil de mai bine de 30 de ani, ce deține 4 fabrici moderne în Botoșani, propriul Centru de Cercetare Dezvoltare, reprezentanțe de vânzări pe întreg teritoriul țării, un birou de proiectare în Republica Moldova. În prezent, toate fabricile din Botoșani au spații modernizate sau noi construite și tehnologii moderne.

Sănătatea și securitatea angajaților la locul de muncă este prioritară în această perioadă deosebit de vulnerabilă, determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. Electroalfa menține riguros toate măsurile necesare de prevenție pentru a proteja angajații, dar și partenerii. Fabricile sunt igienizate permanent, iar personalul dispune de materiale sanitare și echipamente de protecție conforme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *