Femeie condamnată la închisoare după ce și-a ucis 3 bebeluși

Femeia din Suceava care şi-a ucis cei trei bebeluși a fost condamnată la 15 ani de închisoare. Bebeluşii au fost ucişi imediat după naştere. Cadavrul unuia dintre micuți a fost ascuns timp de 2 săptămâni în casă, pentru că pământul era prea înghețat ca să-l îngroape.

Acest caz a șocat pe toată lumea, în 2019, atunci când a ieșit la suprafață.

Între anii 2009 – 2015, femeia a născut trei copii, pe care femeia i-a crescut normal, motiv pentru care nimeni nu a bănuit-o că ar fi în stare să comită o asemenea crimă.

Între 2016 și 2019, femeia a mai fost însărcinată de trei ori, sarcini pe care le-a ascuns te toată lumea, inclusiv de soțul său, și, de fiecare dată când a născut, și-a ucis copiii.

Un polițist a fost cel care și-a dat seama de faptul că femeia părea însărcinată, dar nu a văzut-o niciodată cu bebelușul nou-născut, iar asta i-a trezit suspiciuni și și-a anunțat superiorii.

Când a fost întrebată, femeia a recunoscut că și-a ucis bebelușul și le-a povestit polițiștilor și despre celelalte două crime pe care le-a comis. Femeia a fost condamnată acum la 15 ani de închisoare.

Sursa: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *