Percheziții domiciliare la Botoșani. Un tânăr de 31 de ani a fost reținut

Un tânăr de 31 de ani a fost reținut în urma unor percheziții ale polițiștilor botoșăneni. Acesta este cercetat într-un dosar de contrabandă cu țigări.

La data de 11 octombrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 31 de ani, din comuna Mileanca, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă. În urma probatoriului administrat în cadrul cercetărilor care se efectuează într-un dosar privind infracțiunea de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, la data de 11 octombrie a.c., au fost puse în exeutare două mandate de percheziție domiciliară, la două imobile aparținând persoanei bănuite de comiterea faptei”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și indisponibilizate 64.000 de țigarete,( 3.200 pachete) de diferite mărci, de proveniență Duty free și Republica Moldova, pentru care persoana bănuită de comiterea faptei nu deținea documente legale de proveniență. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii  infracțiunii de contrabandă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com