Daniel Livadaru, consilier local ALDE comuna Ştiubieni: Deciziile iresponsabile nu se plătesc cu scuze, ci cu demisia

Iadul pe pământ și incompetența rege! Un dezastru pe care Guvernul și responsabilii din Sănătate l-au așteptat cu mâinile în sân, „poate n-o mai veni și valul ăsta 4”, din moment ce „noi am oprit pandemia”.

Nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii aflați în stare gravă, pacienții au început să fie tratați pe jos, iar cozi uriașe de ambulanțe așteaptă în fața departamentelor de primiri urgențe în tot mai multe orașe din țară.

Domnule prim – ministru demis Cîțu, desființați comisia de anchetare a modului în care a fost pregătit valul 4! Răspunsul e simplu, îl știu toți românii: nici dumneavoastră, nici autoritățile pe care le aveți în subordine, n-ați mișcat un deget pentru a opri prăpădul, deși știați că vine iadul. Mai mult, ați transformat campania de vaccinare într-un circ electoral, ale cărui rezultate lovesc România în moalele capului: cei mai mulți morți, cei mai mulți infectați, oameni hăituiți de informații false și restricții, care nu știu ce decizii să ia ca să se salveze!

Domnule secretar de stat Raed Arafat, nu vă apasă conștiința miile de morți din ultimii 7 ani, de când dumneavoastră gestionați situațiile de criză din România? Deciziile iresponsabile nu se plătesc cu scuze, ci cu demisia. A aștepta sosirea Iadului cu mâinile în sân și a te plânge apoi că morții sunt vinovații nu sunt altceva decât dovezi ale lipsei de responsabilitate a unor instituții care fac ca această țară să fie un „stat eșuat”.

Daniel LIVADARU – Consilier Local ALDE Comuna Ştiubieni

Sursa: comunicat ALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *