FOTO! Lucrările la corpul de chilii de la Mănăstirea Coșula, aproape de final. Președintele CJ Botoșani: Sunt spații generoase pentru cazare, sală de mese, bucătărie

Lucrările la chiliile de la Mănăstirea Coșula sunt aproape de final, anunță președintele Consiliului Județean, Doina Federovici. Investiția este realizată de Compania Națională de Investiții și are o valoarea de 2,89 milioane de lei.

Cele 20 de camere vor fi folosite atât de călugări, cât și de credincioși. De asemenea, corpul de chilii va dispune și de o sală mare de mese, cu 160 de locuri.

Proiectul reprezintă un pas important pentru realizarea în bune condiții a traseului turistic. Completarea acestei investiții este asfaltarea Drumului Mănăstirilor. Modernizăm 12 km de drum județean care face legătura între Mănăstirea Coșula – Schitul Oneaga – Mănăstirea Sihăstria Voronei- Mănăstirea Vorona), proiect aflat în plină execuție. O muncă imensă realizată în echipă cu rezultate pe măsura așteptărilor. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu lucrările la obiectivul de investiții Construire corp Chilii în cadrul Ansamblului mănăstirii Sf.Nicolae-Coșula se apropie de final. Spații generoase pentru cazare, sală de mese, bucătărie sunt doar câteva din caracteristicile investiției”, a precizat Doina Federovici pe reteau sa de socializare.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *