Un bătrân din Botoșani, lovit în propria casă. Agresorul, un hoț pe care îl prinsese la furat

botosani, stiri, arestat, politieUn bătrân din județul Botoșani a fost lovit în propria casă, iar agresorul este un hoț pe care îl prinsese la furat. Bătrânul de 83 de ani, din municipiul Botoșani, l-a surprins în casă pe un bărbat de 39 de ani, care îi cotrobăia prin lucruri. Hoțul intrase în locuință, profitând de faptul că poarta și ușa de la intrare nu au fost încuiate. Ca să scape, hoțul l-a lovit pe bătrân și a fugit, tot pe acolo pe unde a intrat.

Polițiștii au reușit să dea, după un timp, de urmele agresorului, iar joi dimineață au percheziționat două imobile ale acestuia, unui din localitatea Broscăuți, iar celălalt din municipiul Dorohoi.

La scurt timp după percheziții, botoșăneanul prins la furat a fost reținut de polițiști, iar în cursul zilei de vineri, 8 octombrie, a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistrații de la Judecătoria Botoșani au dispus, tot vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Vasile Cucu pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Solutia pe scurt:

Respinge cererea formulată de inculpatul CUCU VASILE, prin apărător, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a măsurii controlului judiciar. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani formulată în dosarul nr. 4701/P/2021. În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului CUCU VASILE cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, faptă prev. de art. 32 alin. (1) rap. la art. 233 alin. (1), 234 alin. (1) lit. f) din C. penal, cu aplic. art. 41 alin. (1) din Codul Penal, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 08.10.2021 până la data de 06.11.2021 inclusiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *