FOTO Jandarmii din Botoșani au donat sânge pentru a salva vieți

Jandarmii botoșăneni s-au alăturat altor aproape 1000 de colegi din Jandarmeria Română, care au donat sânge în cadrul campaniei ,,Donează sânge, salvează o viață!”. Mai mulți jandarmi din Botoșani au mers să doneze sânge, vineri dimineață, arătând, prin gestul lor, că sistemul medical are nevoie de ajutor în această perioadă, iar fiecare gest, oricât de mic, poate însemna enorm pentru cei care au cu adevărat nevoie.

Campania s-a desfășurat la nivel național, în cooperare cu Patriarhia Română și Centrele de Transfuzie Sanguină, fiind inițiată în anul 2012 de către Patriarhia Română, iar din anul 2014 a fost extinsă la nivel național, participând astfel mai multe instituții publice, printre care se numără și Jandarmeria Română.

Scopul acestei campanii este de a dărui o șansă la viață cât mai multor semeni aflați în situații dificile și care au nevoie de sânge pentru a supraviețui.

„Cu gândul că gestul nostru va aduce bucurie câtorva oameni încercați de boală, Jandarmeria Română adresează tuturor celor ce înțeleg valoarea salvării unei vieți umane îndemnul de a participa pe viitor la nobila acțiune a donării de sânge”, este mesajul jandarmilor.

One thought on “FOTO Jandarmii din Botoșani au donat sânge pentru a salva vieți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *