Învățământul botoșănean, din nou în doliu! A murit un cadru didactic cu o carieră de peste 40 de ani. „A plecat dintre noi un suflet minunat”

Învățământul botoșănean este din nou în doliu. După moartea învățătoarei din Dorohoi, Doina Zahariuc, un alt cadru didactic a trecut în neființă. Este vorba despre educătoarea Liliana Moisii, un cadru didactic cu peste 40 de ani de carieră. Mamă a trei fete, Liliana Moisii a murit din cauza unei boli cumplite.

„A plecat dintre noi un suflet minunat, iubitor, bland si cald, un om de o delicatete, sensibilitate si bunatate rara. O inima care mereu a batut pentru a-i bucura pe cei din jur, pentru a se asigura ca toti sunt bine. A imprastiat mereu in jurul sau armonia, binele, iubirea si frumosul. In cei peste 40 de ani pe care i-a petrecut printre prescolari a format sute de copilasi carora le-a format aripi pentru un drum frumos prin viata. Si-a crescut, educat si format atat de frumos si armonios cele trei fete, pentru a fi unite si la bine si la greu, pentru a fi oameni buni si care sa aduca cinste societatii”, spune Anamaria Macuc, cea care a cunoscut-o îndeaproape pe Liliana Moisii.

Anul acesta, Liliana Moisii și soțul său au sărbătorit 39 de ani de căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *