FC Botoșani, echipa-spectacol a Ligii 1: ”E singura la care văd un fotbal plăcut ochiului”. Marius Croitoru, elogiat

foto: gsp.ro

FC Botoșani este pe locul secund în Liga 1 după 11 runde, iar jocul echipei lui Marius Croitoru (41 de ani) este apreciat de mulți oameni de fotbal din România.

Fostul internațional Viorel Moldovan, antrenor trecut pe la Chindia sau Petrolul, s-a declarat încântat de spectacolul oferit de FC Botoșani în acest start de sezon sub comanda lui Croitoru, în ciuda faptului că tehnicianul moldovenilor nu are licența PRO.

  • O singură înfrângere în 11 etape a înregistrat FC Botoșani. 22 de puncte, la 8 lungimi în urma CFR-ului, golaveraj 12-8.

Viorel Moldovan laudă jocul lui FC Botoșani: ”E singura echipă la care văd acel fotbal ofensiv plăcut ochiului”

Botoșaniul îmi place foarte mult, chiar dacă mai renunță la unii jucători, vin alții mai buni în locul lor. Îmi place conceptul pe care l-a gândit acolo Marius Croitoru, urmăresc meciurile lor cu plăcere, pentru că e singura echipă la care văd acel fotbal ofensiv plăcut ochiului. Eu am licența PRO, dar nu sunt contra celor care încă nu au obținut-o și antrenează. S-ar fi putut acorda derogări pentru câțiva antrenori care au confirmat și au demonstrat că au veleități și viziune. Mă refer în special la Poenaru, Prepeliță, Mihai Iosif și Croitoru. Chiar dacă trebuie să urmezi și aceste cursuri, s-ar putea face niște eforturi pentru a li se da o dispensă. Nu poți să le interzici dreptul la muncă, ar trebui ajutați, o spune un coleg de-al lor care are licență. Trebuie să existe niște reguli, dar ar trebui găsite soluții. E urât să fie puși să stea prin tribune, e o situație ingrată”, a declarat Moldovan.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *