Locuri de muncă pentru bugetari scoase la concurs în județul Botoșani

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi pentru a fi ocupate, cele mai multe dintre acestea fiind pentru personal cu studii medii.

Primăria Comunei Călăraşi, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent, clasa III, Compartimentul asistență și protecție socială. Vezi aici condițiile!

Unitatea administrativ-teritorială comuna Suharău, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat – Compartimentul Drumuri și Poduri. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Mihăileni, Judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractuale, de execuție, vacante, în cadrul proiectului „SENIORuM – Măsuri pentru reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice din comuna Mihăileni, județul Botoșani”. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Mihăileni, Judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: Bibliotecar – debutant. Muncitor calificat IV. Vezi aici conditiile!

Colegiul Naţional „August Treboniu Laurian” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de bucătar. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *