FOTO Nouă investiție imobiliară! 70 de noi apartamente construite în zona centrală a municipiului Botoșani

Un investitor imobiliar din Botoșani va construit două scări de bloc cu 70 de apartament în zona centrală a municipiului. Este vorba de societatea comercială Profi Izo.Bek SRL, cea care a obținut de la Primăria Botoșani certificatul de urbanism pentru dezvoltarea unei zone rezidențiale- locuințe colective pe strada Războieni (în imediata apropiere a Pieței Centrale).

Profi Izo.Bek SRL va construi două scări de bloc, dintre care una cu subsol, parter și cinci etaje (dintre care ultimul retras), iar cea de-a doua cu subsol, parte și șapte etaje (dintre care ultimul retras).

Cele două imobile vor dispune de apartamente cu două, trei și patru camere.

Terenul pe care se vor construi cele două scări de bloc are o suprafață totală de 2.953 metri pătrați.

Profi Izo.Bek SRL este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din municipiul Botoșani având realizate deja blocuri în spatele Școlii 11, lângă Maternitate, dar și pe strada Bucovina din municipiul Botoșani. De asemenea, aceeași firmă a construit două scări de bloc la standarde înalte, dar și un cartier de case în localitatea Hudum, în zona de agrement Pacea.

Totodată, Profi Izo.Bek SRL are în vedere ridicarea unui cartier de case în zona Manolești Deal, lângă strada Peco.

Un nou cartier rezidențial va fi construit în Botoșani. O firmă face 50 de case și spațiu comercial

2 thoughts on “FOTO Nouă investiție imobiliară! 70 de noi apartamente construite în zona centrală a municipiului Botoșani

  1. sufocati orasul nu sunt locuri de parcare air voi dati aprobari si distrugeti spatiile verzi pentru niste apartamente primite cadou pentru loby sau in romaneste … ???

  2. Numai sa aveti grija la clauzele contractuale! Atat! In sensul ca vi se trece un pret, se plateste un avans iar apoi daca nu esti de acord cu pretul marit, ti se restituie avansul(ce sta in buzunarul dezvoltatorului 1-1,5 ani). Mare atentie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *