Licitație pentru construirea unei creșe în municipiul Botoșani. Bugetul alocat este de peste 3 milioane de lei

Primăria municipiului Botoșani a lansat procedura de licitație pentru stabilirea firmei care va construi o nouă creșă. Este vorba de o creșă pentru educația timpurie ante-preșcolară ce va fi ridicată în cartierul  ANL Cișmea. Investiția este derulată în cadrul Programului operaţional regional 2014-2020, axa prioritară 4 și are o valoare estimată de 3,09 milioane de lei.

„Prin prezentul proiect se propune realizarea unor lucrări de construcție și echipare a infrastructurii educaționale aferentă unei noi creșe din Municipiul Botosani, în vederea realizării condițiilor optime pentru derularea activităților didactice contribuind la creșterea gradului de participare la procesul educațional. Obiectivele specifice ale proiectului sunt după cum urmează: – Creșterea calității și atractivității infrastructurii educaționale până în anul 2021, prin crearea unei noi unități de învățământ antepreșcolar (clădire creșă) în Municipiul Botoșani în suprafață de 821,92 mp – Creșterea calității și atractivității infrastructurii educaționale până în anul 2021, prin amenajarea de spații verzi, alei pietonale și loc de joacă în suprafață de 326 mp și trotuare în suprafață de 350 mp în Municipiul Botoșani”, se arată în anunțul municipalității.

In cadrul contractului se vor executa lucrări:

  • Construcție clădire și Racord rețea distribuție apă potabilă
  • Racord rețea canalizare menajeră
  • Racord canalizare pluvială Instalații curenți slabi Sistematizare verticală.
  • Deasemenea, se vor achiziționa echipamente tehnologice care necesită montaj și dotări ce vor asigura operarea în condiții optime a obiectivului de investiție. Î

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *