FOTO Tragedie rutieră! Accident mortal produs de un șofer din Botoșani

Un șofer de 41 de ani, din județul Botoșani, a produs un accident mortal, luni dimineață, în județul Suceava. Bărbatul, Ruslan Ș., din comuna Mihălășeni, județul Botoșani, cu dublă cetățenia română-moldovenească, în timp ce conducea un microbuz Mercedes Sprinter înmatriculat în Moldova care tracta o remorcă, pe DN 17, în afara localităţii Pojorâta, din motive necunoscute a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un camion Man, condus regulamentar  Florin A., de 44 ani, din comuna suceveană Udești.

În urma impactului, pasagera autoutilitarei înmatriculată în Moldova,  Tamara C., în vârstă de 53 de ani, din Republica Moldova, a fost proiectată prin geamul lateral al microbuzului. De asemenea, în urma coliziuni a rezultat vătămarea conducătorului microbuzului, din Botoșani, care a fost transportat la Spitalul mun Câmpulung Moldovenesc după care transferat la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat preliminar cu „policontuzionat prin accident rutier”. A fost rănit și Vladimir M., de 52 ani, cu dublă cetățenie româno-moldovenească, de asemenea pasager spate al microbuzului, care a refuzat transportul la unitatea spitalicească pentru acordare de îngrijiri medicale.

Din păcate, la spital, Tamara C. a decedat. Șoferii nu erau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „uciderea din culpă” și „vătămarea din culpă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *