FOTO! Au început lucrările de reabilitare pe strada Nicolae Iorga, unde se vor scoate dalele de tramvai. Șantiere deschise și pe alte două străzi din municipiul Botoșani

Strada Nicolae Iorga din municipiul Botoșani a intrat în reabilitare. Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, lucrările presupun scoaterea dalelor cu șinele de tramvai, lărgirea benzilor de circulație. De asemenea,  se vor reabilita trotuarele și vor fi amenajate locuri de parcare. Tronsonul, care vine în completarea străzii Viilor, reabilitată în luna mai,  va fi complet asfaltat.
.
De asemenea, pe strada Sucevei nr. 5 a început să se lucreze la reabilitarea părții carosabile și a trotuarelor, urmând a fi amenajate locuri de parcare. Termen de finalizare este de aproximativ o lună, dacă vremea va fi favorabilă.
Un alt șantier nou este cel de pe strada Doboșari, unde se lucrează în parteneriat cu Nova Apaserv și sprijin financiar de la Consiliul Județean. Astfel, pe porțiunea de la strada Hatman Arbore până la „Izvor”, se va schimba conducta de alimentare cu apă și se vor reface complet părțile carosabile și pietonale.

Cu sprijinul colegilor de la Consiliul Județean Botoșani, reușim să rezolvăm definitiv problemele identificate în această zonă”, a menționat primarul Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *